В Умані пройшов студентський фестиваль

В Умані пройшов студентський фестиваль

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини та Дружня клініка до Молоді (при Уманській дитячій міській лікарні) виступили ініціаторами та організаторами першого міського фестивалю соціально-психологічної драми «Почуй! Побач!», що проходив на сцені міського Будинку культури. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Разом зі студентами факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ у фестивалі брали участь аматорські театральні колективи навчальних закладів міста, обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в м. Умань, Театр юного глядача міського Будинку культури, Київське молодіжне арт-об’єднання «Щ.Е.К.».

Фестиваль був побудований на основі історії про Чайку Джонатана Лівінгстона за мотивами повісті-притчі американського письменника Річарда Баха. Лейтмотивом заходу буда думка про те, що слід прагнути досконалості, розкриття і пізнання себе, слід бути тим, хто ти є і жити своїм життям, при цьому намагатись бачити в інших хороше і вчити їх це хороше усвідомлювати. У виступах театральних колективів підіймались важливі питання залежностей, насилля, вибору, протистояння, самоцінності, боротьби за власне щасливе повноцінне життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x