Черговий прийом громадян провів голова ОДА

Черговий прийом громадян провів голова ОДА

Учора, 28 квітня, Юрій Ткаченко вислухав близько двох десятка черкащан, які прийшли до нього зі своїми наболілими проблемами на особистий прийом. Серед основних питань – соціальний захист інвалідів, земельні відносини, підтримка спортивної галузі. Повідомляє прес-служба ОДА.
Так, інвалід війни Іван Цимбал з Канева прийшов із питанням забезпечення його спецавтотранспортом, жителі села Лящівка, що в Чорнобаївському районі, жалілися на незаконне захоплення землі сільськогосподарського товариства, а селяни з Бубнівської Слобідки Золотоніського району виступили проти будівництва індичої фабрики в їхній місцевості.

Юрій Ткаченко запевнив, що всі проблемні питання, з якими прийшли черкащани, під його особистим контролем, вони будуть вивчені й вирішені. Відтак, він надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів ОДА.

– Безпосереднє спілкування з жителями області дає змогу дізнатися про проблеми черкащан із перших уст. Усі люди, які прийшли на прийом, хочуть бути почутими й чекатимуть від влади реагування на їхні проблеми, – значив Юрій Олегович. – Тепер нам потрібно докласти максимум зусиль і знайти можливості для того, аби їм допомогти. До цього слід поставитися відповідально, адже люди сподіваються на нас.
Наступний прийом громадян головою облдержадміністрації відбудеться у вівторок, 13 травня, із 10-ої години ранку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x