Черкащани отримали 4 путівки на чемпіонат світу з кудо

Черкащани отримали 4 путівки на чемпіонат світу з кудо

Днями в Києві відбувся Кубок центральних областей України з Кудо. У змаганнях узяли участь близько двохсот найкращих спортсменів з Київської, Вінницької, Чернігівської, Полтавської, Львівської, Іванофранковської, Миколаївської, та Черкаської областей. Повідомляє «Черкаський спорт».

Збірна Черкаської області була представлена 21-м спортсменом з смілянського клубу «Торнадо» та черкаських «Лудуса» і «Легіону»). Наші спортсмени здобули 4 золота (Науменко Нікіта, Харченко Ігор, Коваленко Максим, Діденко Констянтин ), 9 срібних нагород (Черненко Олександр, Осіян Іван, Саліхов Денис, Мазурок Максим, Даниленко Вячеслав, Михайлусь Максим, Щербатюк Роман, Рамік Валерій, Компанієць Ігор ), та одну бронзу (Книш Олег).

На цих змаганнях черкащани здобули 4 путівки на чемпіонат світу з Кудо, який незабаром відбудеться у Токіо. Світова першість проходить раз у чьотири роки і на неї вирушать чотири черкаські чемпіони України. Спортсменів підготували Діхтяр Роман («Торнадо»), Тутик Сергій (ск «Лудус») Бондаренко Віталій, Бондаренко Олександр (СК «Легіон»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x