Організатор «Громадського БлокПосту» розповіла про роботу за два місяці

Організатор «Громадського БлокПосту» розповіла про роботу за два місяці

Громадська організація «БлокПост» і в післяреволюційний період активно займається діяльність, допомогою черкащанам. Оксана Циганок, голова громадської організації «Громадський БлокПост» розповіла про дії «БлокПосту» за останні два місяці. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Дуже б хотілося, щоб «БлокПост» займався лише мирними справами. Але на сьогодні маємо нагальніші проблеми. Зараз наші люди на Смілянському, Чигиринському, Червонослобідському блокпостах, забезпечують порядок.

Щодо роботи за останній період, ми частково профінансували поїздку в Амвросіївку Донецької області до наших прикордонників разом з міським відділом культури. Повезли для солдат концерт, а також продукти харчування, подарунки. Наша організація взяла участь у зустрічі моряків тральщика «Черкаси». Також у нас є творча група, яка створила інсталяцію на розі вулиць Богдана Хмельницького-Шевченка, присвячену Небесній Сотні, тральщику «Черкаси».
Ми відвідували постраждалих під час штурму ОДА та розгону блокпосту на дамбі, допомагали фінансово. Багато небайдужих пересилали кошти для потерпілих, – розповіла пані Оксана.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x