Черкаська влада надає пільги на ліки для чорнобильців

Черкаська влада надає пільги на ліки для чорнобильців

Це передбачено рішенням «Про затвердження Порядку надання пільг на придбання ліків громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», що прийняв виконком Черкаської міської ради, інформуєть у міськраді.

Як повідомив директор департаменту соціальної політики Володимир Коцюруба, такою пільгою є безоплатне (за рахунок коштів міського бюджету) одноразове щорічне забезпечення чорнобильців ліками за рецептами медичних працівників при проходженні ними стаціонарного лікування у терапевтичному відділенні для постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС Першої Черкаської міської лікарні.

На таке пільгове забезпечення можуть претендувати учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілі від Чорнобильської катастрофи, віднесені до 1, 2 та 3 категорій.

– Послуга надається Черкаським обласним комунальним підприємством «Фармація» через аптечний пункт № 4 аптеки № 200, що є його структурним підрозділом, розташованим у Першій Черкаській міській поліклініці, – пояснив Володимир Полікарпович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x