Торік черкащани задекларували 824 млн доходів

Торік черкащани задекларували 824 млн доходів

Станом на 1 травня ц.р. декларації про майновий стан та доходи за 2013 рік надали 19519 черкащан. Вони задекларували 824 млн грн доходів. До місцевих бюджетів надійде 20,8 мільйонів гривень податку на доходи фізосіб. Про це поінформувала заступник начальника головного управління Міндоходів у Черкаській області Тетяна Проценко, повідомляють в управлінні.

Вона розповіла, що найбільше надійшло декларацій про доходи від надання майна в оренду (3039) та від отримання подарунків і спадщини (2133). Дохід від продажу рухомого та нерухомого майна задекларувало 519 громадян. Іноземні доходи – 225. Інвестиційний прибуток – 71.
Шістдесят вісім жителів області задекларували понадмільйонні статки. Загальна сума задекларованих мільйонерами доходів становить 477 мільйонів гривень. За поданими деклараціями вони сплатять до бюджету понад 4467 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Двадцять три мільйонери мешкають в обласному центрі, 7 – в Умані, по 5 – у Шполі, у Корсунь-Шевченківському та Смілянському районах, по 3 – у Золотоніському, Драбівському, Кам’янському районах, по 2 – у Тальнівському, Городищенському, Звенигородському, Канівському та Черкаському районах та по одному в Чигиринському, Маньківському, Монастирищенському й Христинівському районах області.

Торік на 1 травня жителі області надали до податкових інспекцій 19,3 тисячі декларацій про майновий стан та доходи. Загальна сума задекларованих доходів за 2012 рік склала 752,5 млн.грн., до сплати – 14,8 млн. грн податку на доходи фізичних осіб. Податкова знижка до повернення склала 4,75 мільйона гривень. Про одержані понадмільйонні статки повідомили 33 жителі області, загальна сума їх минулорічного доходу в деклараціях становить 226,8 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x