Сергій Красуля: „Черкаська МВК працює на зрив виборів у місті”

Сергій Красуля: „Черкаська МВК працює на зрив виборів у місті”

Заступник голови Черкаської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Солідарність» Сергій Красуля переконаний, що зараз територіальна виборча комісія працює за межами правового поля, не виконуючи рішення колегії суддів Черкаського окружного адміністративного суду, який скасував незаконні рішення комісії. Замість того, щоб виконати рішення суду, повернутися в правове поле і діяти в рамках чинного законодавства та постанов ЦВК, члени територіальної виборчої комісії вирішили подавати апеляцію до вищої інстанції, затягуючи час. Про це „Нова Доба” дізналася від власного кореспондента.

– Міська виборча комісія згідно з судовим рішення могла виправити помилки, допущені, скажімо, через незнання закону. На це їм вказували і юристи ВО «Солідарність», і колегія суддів. Вона мала час і можливість повернутися до легітимної роботи. Але виборча комісія проігнорувала рішення суду і продовжила порушувати закони. Це може бути ознакою того, що представники ТВК вступили у змову із тими політичними силами, які не бажають проведення виборів взагалі. Такі дії членів міської виборчої комісії, ймовірно, є злочином. Порушення закону, спрямовані на зрив виборів, мають бути покарані, адже у такий непростий час Україна мала показати, як вміє чесно проводити вибори, а не навпаки, – зазначає заступник голови Черкаської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Солідарність» Сергій Красуля.

Нагадаємо, затвердити виборчі бюлетені до друку Черкаська міська виборча комісія повинна була за 17 днів до дня виборів, тобто учора, 8 травня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x