Святкування Дня Перемоги в Черкасах

Святкування Дня Перемоги в Черкасах

69 річницю Перемоги в Черкасах зустріли не так як завше: без традиційного параду, марширування та військової техніки. На Соборній площі майоріли синьо-жовті прапори, дівчатка в національному вбранні дарували щирі посмішки. Привітати ветеранів, черкащан та гостей міста прийшли голова ОДА Юрій Ткаченко, голова обласної ради Валентина Коваленко, в.о. секретаря міської ради Віктор Білоусов, народний депутат Микола Томенко та багато інших. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Мітинг розпочався хвилиною мовчання в пам’ять земляків, визволителів України.
– Сьогодні ми низько схиляємо голови на знак вічної пам’яті про тих, хто загинув у праведному бою за честь, волю і свободу батьківщини, – зазначив у своєму виступі голова ОДА Юрій Ткаченко. – Наші воїни вибороли для нас свободу. За визволення Черкащини віддали своє життя понад 120 тисяч воїнів і партизанів. Вам, шановні ветерани, велика шана та подяка!

До вітань ветеранів долучилися й голова обласної ради Валентина Коваленко.
– Шановні ветерани, ми зворушені вашим поглядом у майбутнє і подвигом тим, яким ви живете. Ми беремо від вас приклад мужності та відважності. Ви принесли найцінніше – мир на цю землю. Схиляємо голови також перед тими, хто відійшли у вічність і не дожили до цього часу, – сказала Валентина Михайлівна.

Після мітингу на Соборній площі всі охочі, а це майже 20 тисяч черкащан, взяли участь у покладанні квітів до Пагорба Слави.

Фоторепортаж дивіться тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x