Наталія Старікова привітала ветерана зі святом

Наталія Старікова привітала ветерана зі святом

З нагоди 9 травня на честь Дня Перемоги перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Старікова відвідала вдома інваліда війни, учасника бойових дій Івана Степановича Луцика, що нині проживає в Черкасах. Повідомляють в ОДА.

Ветеран пройшов усю війну, учасник Корсунь-Шевченківської битви. Має багато урядових нагород, серед яких: орден Червоної зірки, орден Великої Вітчизняної війни, медалі «За бойові заслуги». Сьогодні Іван Степанович – член ради Черкаської обласної Організації ветеранів.
Завітавши до ветерана, Наталія Старікова від імені обласної влади зі щирими словами вітання звернулась до Івана Луцика, вручила йому квіти та почесну відзнаку – медаль «70 років визволення Черкаської області від гітлерівських загарбників», сувенірну скринюдо 70-річчя Корсунь-Шевченківської битви, книги.

Під час зустрічі Іван Степанович поділився спогадами про свої військові роки, зокрема історіями про той час, коли він працював радистом і розповів, наскільки відповідальною була його робота. Ветеран також показав альбоми зі старими світлинами, обережно гортаючи сторінками свого життя. Поряд із ветераном завжди була вірна дружина Ольга Ларіонівна, яка також є учасником війни. От і сьогодні вона уважно слухала чоловіка та дбайливо допомагала одягнути піджака з нагородами. Разом вони вже понад 60 років, мають двох дочок та онуків.
На завершення зустрічі Іван Степанович подякував обласній владі за увагу, за підтримку та за подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x