На Смілянщині квартирант обікрав господиню

На Смілянщині квартирант обікрав господиню

В одному із сіл Смілянського району сталася крадіжка. Жінка виявила відсутність своїх заощаджень, які відкладала тривалий час та повідомила про це в міліцію. Вже наступного дня дільничний інспектор з’ясував, що крадіжку скоїв квартирант потерпілої, якого відразу затримали у сусідньому селі. Про це «Нова Доба» дізналася в УМВС України в Черкаські області.

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції з заявою про крадіжку звернулась 54-річна жителька одного із сіл Смілянського району. Жінка розповіла, що повернувшись увечері з городу виявила відсутність грошей в сумі 3000 гривень. Того дня на територію домоволодіння ніхто сторонній не заходив, окрім квартиранта, який кудись зник.

Дільничний інспектор міліції відразу виїхав на місце пригоди і почав з’ясовувати всі деталі. Від місцевих жителів правоохоронець дізнався, що зниклий квартирант потерпілої приїхав до села із сусідньої області і в минулому вже має судимість за крадіжку. Куди наразі зник чоловік ніхто не знав. Отримавши необхідну інформацію дільничний почав встановлювати коло зв’язків підозрілого квартиранта.

Від випадкових свідків стало відомо, що підозрюваний може перебувати у сусідньому селі. Міліціонер вирушив перевіряти отриману інформацію. Підозрюваний був помічний на місцевому ставку, де розпивав спиртні напої в компанії свої знайомих. Як стало відомо, хлопчина протягом цілого дня пригощав своїх товаришів по чарці і витратив на це більше половини викрадених грошей. Побачивши людину у формі, чоловік зрозумів, що його викрито, та у всьому зізнався. Він пояснив, що знав, де господарка будинку зберігала гроші, та, скориставшись її відсутністю вирішив їх викрасти, а потім добряче розважитись.

Наразі слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x