Умань прикрасив найбільший прапор України

Умань прикрасив найбільший прапор України

Сьогодні центральну площу Леніна прикрасив найбільший у світі жовто-блакитний прапор, який подорожує по всій Україні. Його розміри 40х60 м, площа – 2400 м2. Активісти «Молодої Батьківщини» більше місяця витратили на його виготовлення. Прапор має «магічну силу». Коли його розгортали, дощ переставав йти. Повідомляє «Вечірня Умань».

Найбільший прапор України вже побував у Львові, Луцьку, а сьогодні й в Умані. У суботу його розгорнуть у Запоріжжі, а далі в містах півдня та сходу.

– За своїми розмірами прапор побив усі світові рекорди. Вперше ми розгорнули його в Києві, а потім почали подорожувати та розгортати його в інших містах України, – розповідає радник Президента України, голова Всеукраїнської організації «Молода Батьківщина», Іван Крутько. – Цією акцією ми хочемо об’єднати нашу країну. Показати, що немає різниці, де ми живемо, чи якою мовою розмовляємо, ми єдиний український народ.
Не дивлячи на дощову погоду, розгорнути прапор прийшли більше півтисячі уманчан. Найдивовижніше те, що на хвилини його розгортання на площі Леніна переставав йти дощ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x