Уманчанин жорстоко побив сусіда своїх родичів

Уманчанин жорстоко побив сусіда своїх родичів

Уманчанин, який приїхав до своїх родичів у Золотоніський район, жорстоко побив сусіда, який за декілька днів від отриманих травм помер у лікарні. Чоловіка затримано та обрано запобіжний захід – домашній арешт. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До чергової частини Золотоніського райвідділу міліції зателефонував лікар районної лікарні. Він розповів, що в одному із сіл району жорстоко побито 58-річного сільського жителя.

На місці події працівники міліції почали з’ясовувати всі обставини. Дружина потерпілого розповіла правоохоронцям, що свого закривавленого чоловіка знайшла на подвір’ї у сусідів, чоловік лежав на землі без свідомості. Вона навіть не могла зрозуміти, хто міг так жорстоко побити її чоловіка. Вислухавши жінку, працівники міліції почали огляд місця події та вилучення речових доказів. Оперативні працівники опитали господарів будинку та дізнались, що до них у гості приїхав родич з Уманського району, у якого цього дня з потерпілим була сварка.
Правоохоронці вирішили перевірити отриману інформацію та поспілкуватись з гостем. Чоловік не став заперечувати своєї вини та підтвердив слова господарів будинку. Він розповів, що дійсно між ним та сусідом виникла суперечка, яка переросла у бійку, під час якої він схопив металевий прут та завдав потерпілому декілька ударів. Коли зрозумів, що жертва впала без тями, затягнув його непритомного під причеп, а сам пішов до хати.

Зловмисника було затримано та доставлено до райвідділу міліції. Йому обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. За цим фактом слідчим відділенням Золотоніського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x