Старікова зустрілася з колективом «ДАК-Електропром»

Старікова зустрілася з колективом «ДАК-Електропром»

Перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Старікова зустрілася з колективом «ДАК-Електропрому» з метою допомогти у вирішенні нагального питання щодо заборгованості. Інформує прес-служба ОДА.

Зазначимо, що загальна сума дебіторської заборгованості нараховує 1 млн 689 тис 272 грн. Ця заборгованість, в першу чергу, складається із заробітної плати трудового колективу – це майже 400 тис грн, ще 400 тис грн – це податки, соціальні платежі, збори у всі рівні бюджетів, у тому числі і місцевий. Станом на сьогодні підприємство зупинило виробничу діяльність і майже 100 працівників знаходяться у вимушених відпустках.

До розгляду проблемних питань долучились в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць, заступник начальника управління податкової міліції в Черкаській області Олександр Чалий та заступник голови ДПС у Черкаській області Павло Шпунда.

Окрім того, Наталія Старікова зазначила, що колектив «ДАК-Електропрому» може розраховувати на відповідне реагування у вирішенні проблеми з боку обласної влади.

У понеділок перший заступник голови зустрінеться із НВ ПП «ДАК-Електропром» безпосередньо у м. Сміла.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x