У Черкаському бізнес-коледжі – найвправніші шахісти

У Черкаському бізнес-коледжі – найвправніші шахісти

У Черкаському державному бізнес-коледжі навчаються найвправніші шахісти. Його команда перемогла в турнірі, що проходив у рамках обласної Спартакіади серед вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації. Повідомляє «Черкаський спорт».

Учасники турніру визначають найкращих у командному й індивідуальному заліку. За перемогу змагаються представники семи навчальних закладів області. Турнір проходить за коловою системою в сім турів.

У підсумку серед дівчат перемогла Ірина Синиця з Черкаського художньо-технічного коледжу. Друге місце – в Айнур Юсібової з політехнічного технікуму. На третій сходинці – студентка Смілянського технікуму харчових технологій Марія Кравчук.

Турнір юнаків виграв Дмитро Лазурик із державного бізнес-коледжу. Срібло здобуває представник кооперативного економіко-правового коледжу Іван Березін. Третє підсумкове місце в Богдана Калити з політехнічного технікуму.
У загальному заліку перемагає державний бізнес-коледж. У трійці призерів також політехнічний технікум і художньо-технічний коледж.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x