У Черкасах змагалися тхеквондисти

У Черкасах змагалися тхеквондисти

Днями в обласному центрі пройшов Відкритий чемпіонат Федерації України з тхеквондо ІТФ. Інформує «Черкаський спорт».
Демонстрували свою майстерність та змагалися між собою на черкаському килимі понад 300 учасників. Змагання проходили серед дітей, юнаків та юніорів у п’яти вікових категоріях.

«Попри складну політичну ситуацію в країні, до нас завітало багато учасників із шести областей. Навіть такі дальні регіони як Львів та Херсон у нас представлені. Ці змагання є останніми такого рівня у весняному сезоні. Після них ми будемо готуватися до осінніх стартів. Втім переможці та призери потраплять під «приціл» тренерів і можливо потраплять до збірних команд області та України на інші чемпіонати», – зазначає Володимир Михальський, президент Черкаської обласної федерації тхеквондо ІТФ.

Привітати змагальників та відкрити цей престижний турнір завітав і голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Очільник області був враженій кількістю учасників та побажав спортсменам гарного виступу.

Після Відкритого чемпіонату Федерації України з тхеквондо ІТФ у черкаських спортсменів буде пауза у виступах. Головні старти відбудуться восени, коли пройдуть чемпіонати та кубки України з тхеквондо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x