«Громадське телебачення: Черкаси» виграло проект «Портрет кандидата від народу»

«Громадське телебачення: Черкаси» виграло проект «Портрет кандидата від народу»

Національний фонд підтримки демократії вже протягом року реалізовує проект «Просування молодіжного активізму в Центральній Україні», в рамках якого проводилися різноманітні освітні заходи для членів мережі політично активної молоді з Черкаської, Кіровоградської. Полтавської, Вінницької та Хмельницької областей.

Коаліція молодіжних громадських організацій «Молода Черкащина» підтримала кілька молодіжних ініціатив-проектів Фонду, спрямованих на просвітницькі та мобілізаційні кампанії для молодих виборців. За підсумками конкурсу проектів, переможцями стали 4 організації, в тому числі й Черкаська організація «Громадське телебачення: Черкаси» з проектом «Портрет кандидата від народу».

Про це говорилося в «Новій Добі» на прес-конференції «Громадські ініціативи в передвиборчий період».

Проектом передбачається дізнатися у жителів Черкас, що вони знають про кандидатів у мери, і створити на цих матеріалах низку відеороликів, які можна буде побачити на каналі «Громадського телебачення: Черкаси», в Yotub та в соціальних мережах. Передбачається стимулювати громадськість дізнаватися більше про кандидатів, перш ніж зробити свій остаточний вибір, а кандидатів – доносити до виборців не лише гасла, але й свої реальні справи та біографії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x