В Умані пройшли Малі олімпійські ігри

В Умані пройшли Малі олімпійські ігри

21 травня відбулося урочисте закриття спортивних змагань для найменших уманчан «Малі олімпійські ігри». Вихованці старших груп усіх дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів міста впродовж 2013 – 2014 навчального року доводили, що є найкращими в п’яти видах спартакіади, а саме: «Веселі старти», шашки, оздоровча аеробіка, футбол та легка атлетика. Загалом у змаганнях взяли участь 416 вихованців уманських садочків. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

Переможців та учасників спортивних ігор привітала заступник міського голови Людмила Кирилюк. Вона побажала дошкільнятам подальших успіхів та висловила сподівання, що їхні перші спортивні перемоги стануть гарним стартом у житті.

Тож, у «Малих олімпійських іграх» 2013-2014 навчального року переможцями та призерами стали команди таких дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів:

ІІІ місце в І підгрупі – ДНЗ № 30

ІІІ місце в ІІ підгрупі – ДНЗ № 34

ІІІ місце в ІІІ підгрупі – ДНЗ № 3

ІІ місце в І підгрупі – ДНЗ № 1

ІІ місце в ІІ підгрупі – ДНЗ № 8

ІІ місце в ІІІ підгрупі – ДНЗ № 4

За перше місце грамотами відділу освіти та кубками нагороджені команди ДНЗ №№ 12, 18 та 5, інструктори з фізкультури Лілія Шклярук, Лілія Кумановська та Надія Галак.

Окрім переможців, які показали найкращі спортивні результати, подяки відділу освіти отримали також і 23 найактивніших дошкільнят. Вони впродовж року стали учасниками змагань усіх видів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x