Михлик: \”По Черкасах зафіксовано найбільше порушень\”

Михлик: \”По Черкасах зафіксовано найбільше порушень\”

Саме в Черкасах зафіксовано найбільше порушень на виборах аніж будь-де в області. У порівнянні з іншими виборчими дільницями показники порушень у місті складають більше 80 відсотків. Про це сьогодн іпід час інформаційного марафону в “Новій Добі” заявив голова Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик.

– І в першу чергу мова йде про місцеві вибори. Багато агітації було уже 25 травня, у день тиші. З’явився чорний піар проти кандидатів, – говорить голова Черкаської обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик. – Постраждала навіть наша організація: розповсюджувалися листівки, де ми нібито закликали голосувати за одну з партій.

Також надходять сигнали по застосуванню технології «карусель». Але доказів, що такі порушення мали місце, поки що немає.

– Насправді такі технології не можна застосувати без підтримки влади, міліції, не маючи своєї більшості в комісіях, – переконаний пан Михлик. – Якщо при попередній владі це можна було зробити не напружуючись, то зараз майже неможливо. Усе помічається і дуже швидко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x