Директори інтернатів обговорили організацію оздоровлення вихованців

Директори інтернатів обговорили організацію оздоровлення вихованців

Днями на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників обласної ради відбулась нарада директорів інтернатних навчальних закладів області щодо організованого завершення навчального року, проведення оздоровчої кампанії та збереження життя і здоров’я дітей. Повідомляє прес-служба ОДА.

Відкрила нараду директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Галина Гаврилюк, яка зосередила увагу присутніх на заходах щодо організованого завершення навчального року. Також наголосила, що протягом літнього періоду на освітян області чекає великий обсяг роботи з оздоровлення дітей та підготовки до нового навчального року. Окремо директор департаменту зупинилася на важливості залучення дітей переселенців з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя до літнього оздоровлення. Питання фінансової дисципліни та економного витрачання бюджетних коштів озвучила начальник управління вищої, професійно-технічної освіти та фінансового забезпечення департаменту Тетяна Кійко. Предметом розмови були: стан справ з фінансування ремонтних робіт, тарифікація педагогічного навантаження, контроль за цінами на соціально значущі товари.

Начальник відділу спеціальної та позашкільної освіти Тетяна Шевченко надала рекомендації присутнім щодо організації діяльності пришкільних оздоровчих таборів, визначила завдання оздоровчої кампанії, а це: збереження життя та здоров’я дітей, якісне харчування, забезпечення змістовного та результативного дозвілля. Спеціалісти департаменту Олена Овчаренко, Лариса Стрижак, Світлана Рупп поставили завдання керівникам інтернатних навчальних закладів щодо дотримання вимог охорони праці та безпеки життєдіяльності, виконання нормативно-правової бази проведення навчально-виховного процесу, підготовки матеріально-технічної бази інтернатних навчальних закладів до нового навчального року, а також оперативного інформування про стан справ у навчальному закладі. У ході народи керівники інтернатних навчальних закладів отримали кваліфіковане роз’яснення спеціалістів Департаменту на проблемні питання, висловили свої пропозиції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x