Після конфлікту з журналістом позбудеться посади начальник ДАІ (ВІДЕО)

Після конфлікту з журналістом позбудеться посади начальник ДАІ (ВІДЕО)

У ніч з 22-го на 23-тє травня в Корсунь-Шевченківському стався інцидент між журналістом \”Дорожнього контролю\” Віталієм Косенком та працівниками ДАІ.
Своє відеопояснення подій в районному центрі Черкаської області журналіст виклав в інтернет.

За словами активіста \”Дорожнього контролю\”, він приїхав до Корсуня після того, як дізнався, що в місті діє певне злочинне угрупування. Мова йде про двох співробітників ДАІ та їх керівника.

– Чому угрупування? Тому що неодноразово були такі дії з їх боку, коли вони підходили до таксистів та збирали їхні посвідчення. Після цього водії мали можливість забрати свої документи за 100 грн. Це продовжувалось протягом кількох місяців, – зазначив Віталій Косенко.

Також журналіст додав, що ці правоохоронці представляють із себе місцевих \”царьків\”. Через них, нібито, вирішуються різноманітні питання.

– Значні скарги на їхнього керівника ДАІ. Ми йому телефонували, але він так і не приїхав. Дуже корумпована людина, – розповів Косенко.

Після того, як активіст \”Дорожнього контролю\” вирішив прослідкувати за автомобілем працівників ДАІ, ті намагались втекти. Врешті-решт журналісту вдалось зупинити даішників. Між ними виникла суперечка, а згодом приїхав наряд міліції, який доправив журналіста у відділок.

– Мене закрили у райвідділі. Протримали близько двох-трьох годин. Словом, неприємна ситуація, – каже Віталій Косенко.

В мережі з\’явилось відео, на якому видно, що працівники ДАІ намагались вдягти наручники на журналіста. Також Косенко стверджує, що правоохоронці були напідпитку.

В прес-службі обласного УМВС \”Новій Добі\” повідомили, що активіста \”Дорожнього контролю\” не закривали у райвідділі, а лише запросили для з\’ясування обставин конфлікту.

В обласному ж ДАІ розповіли, що нині триває службова перевірка стосовно їхніх працівників. Але вже точно відомо, що після її завершення деякі правоохоронці будуть покарані. Так, керівника Корсунь-Шевченківської державтоінспекції Геннадія Діхтяренка усунуть з посади. Стосовно даішників, які фігурують на відео, то одного з них звільнять, іншому ж оголосять догану.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x