Черкащанин став чемпіоном студентської ліги ФК «Динамо»

Черкащанин став чемпіоном студентської ліги ФК «Динамо»

Черкаський футболіст Віталій Малимон у складі команди \”НУХТ\” став чемпіоном Студентської ліги ФК \”Динамо\” котра днями завершилася у Києві. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

На футбольному полі у Кончі-Заспі між собою змагалися 20 команд, поділені на 5 груп. Впевнено подолавши груповий етап, команда «НУХТ» пройшла крізь всі етапи до фіналу. Головний поєдинок чемпіонату проходив на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. У фіналі між собою зійшлися «НУХТ» та «Київський університет ім. Бориса Грінченка». Перемогу з мінімальним рахунком здобула команда «НУХТ». Слід відзначити, що уродженець Золотоноші, гравець \”Урагану\”, Віталій Малимон провів весь чемпіонат в основному складі \”НУХТу\” на позиції правого захисника й допоміг команді виграти золото.

За підсумками турніру переможці та призери отримали нагороди з рук легенд київського \”Динамо\” Леоніда Буряка та Володимира Мунтяна, також їх нагородив і президент ФК \”Динамо\” Ігор Суркіс та міністр молоді і спорту Дмитро Булатов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x