В Черкасах відбувся чемпіонат з баскетболу

В Черкасах відбувся чемпіонат з баскетболу

Днями у Черкасах фінішував чемпіонат міста з баскетболу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Хоча фінальний матч так і не відбувся через дискваліфікацію, загалом змагання пройшли на якісному рівні. «Ветеран-Баскет» вдруге чемпіон, «Черкаси» не зуміли поборотися за золото й фінішували другими, а бронза у молодого колективу «Черкаські Мавпи-97».

Окрім переможців та призерів організатори турніру днями визначилися з індивідуальними нагородами. Так, Іван Ткаченко став MVPчемпіонату. Лідер «Черкаських Мавп-97» провів блискучий сезон. У середньому за гру Ткаченко здобував 21,08 очок. Також він тішив не лише влучними триочковими, а й численними ефектними слем-данками.

Титул найрезультативнішого гравця по праву виборов Андрій Шимуля. Із показником 32 очка у середньому за гру форвард «Легіона» виборює це звання.

Загалом турнір пройшов на якісному рівні. Цьогоріч участь у чемпіонаті взяло 11 команд. Причому запекла боротьба точилася як за першу четвірку, так і за зону плей-оф. Рівень учасників значно зріс. Слід очікувати, що у наступному сезоні ситуація з чемпіонатом лише покращиться й він пройде на звично високому рівні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x