В Умані провели конкурс до ювілею Кобзаря

В Умані провели конкурс до ювілею Кобзаря

В Умані 27 травня привітали учасників та переможців телевізійного творчого конкурсу «З Шевченком у серці». Організатором телепроекту, приуроченого до 200-річчя від Дня народження Кобзаря, стала телекомпанія «Умань». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Уманської міської ради.

З січня по квітень цього року телекомпанія «Умань» демонструвала місцевим мешканцям творчий доробок конкурсантів у номінаціях: читання творів Т. Г. Шевченка (поезія, проза), читання авторських творів про Т. Г. Шевченка (поезія, проза) та образотворче мистецтво на шевченківську тематику. Переможців визначали глядачі шляхом Інтернет-голосування на сайті «ТК Умань». Свої голоси за конкурсантів віддали більше двох тисяч телеглядачів.

Тож, у номінації «Читання творів Т. Г. Шевченка» переможцем став Ігор Мельник. У номінації «Художні твори про Шевченка» перемогла Олена Крепишева. В номінації «Авторська поезія про Т. Г. Шевченка» найкращим визнано Дмитра Плахотника. Друге місце розділили Поліна Губа та Даша Олійник.

Особливу відзнаку спонсорів конкурсу отримали найстарша учасниця Людмила Криволапова, трирічна конкурсантка Настя Ткачак та студент Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини алжирець Оуалід Кроу.

Подяки організаторів одержали педагоги і адміністрації навчальних закладів, учні та студенти яких стали найактивнішими учасниками телеконкурсу. Наприклад, з УДПУ участь у конкурсі взяли 35 студентів, з УНУС – 30, з УГПК – 20. Також подяки від організаторів за допомогу в проведенні заходу, підтримку талановитої молоді і любов до України отримали Олександр Цебрій, Віталій Пилипенко, Тамара Гай, Іван Косенко, Сергій Гоменюк, Віталій Кравченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x