В Чорнобаї злочинець ударив товариша сокирою по голові

В Чорнобаї злочинець ударив товариша сокирою по голові

Під час відпочинку між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Щоб заспокоїти свого опонента, зловмисник вдарив його сокирою по голові. Потерпілого забрала карета швидкої допомоги, а зловмисника – працівники міліції. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського райвідділу міліції надійшло повідомлення, про те, що в приймальне відділення центральної районної лікарні доставлений 40-річний чоловік з рубаними ранами голови. До лікарні негайно виїхала слідчо – оперативна група.

Спілкуючись з потерпілим, правоохоронці з’ясували, що він разом з товаришами відпочивали на березі річки. Не обійшлося без алкоголю. Поряд відпочивала інша компанія. Чоловіки познайомилися та продовжили банкет разом. Коли випито було вже чимало, між ними виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої 40-річний підозрюваний схопив сокиру та декілька разів ударив нею свого нового знайомого по голові.

Зловмисника правоохоронці затримали на місці вчинення кримінального правопорушення та доставили до райвідділу міліції. Наразі він дає покази.

За даним фактом слідчим відділенням Чорнобаївського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x