У Білозір’ї відсвяткували День танцю

У Білозір’ї відсвяткували День танцю

Нещодавно в Центрі культури та дозвілля села Білозір’я відбулося свято танцю «О танцю, мить чудова…». В заході взяли участь 19 танцювальних колективів з 17 сіл району, глядачі переглянули 37 концертних номерів, в святі взяли участь 323 учасники. Інформують у Черкаській районній раді.

Голова районної ради Анатолій Анатолійович Яріш з нагоди районного свята танцю вручив Почесні грамоти Черкаської районної ради і Черкаської районної державної адміністрації Величко Інзі Іванівні (керівнику зразкового ансамблю танцю «Барви» будинку культури с. Худяки), Пожар Ірині Володимирівні (керівнику танцювального колективу «Свидівчанка» будинку культури с. Свидівок), Поляковій Оксані Сергіївні (керівнику танцювального колективу «Саламандра» будинку культури с. Мошни), Черненко Олені Володимирівні (керівнику зразкового ансамблю танцю «Перлинка» будинку культури с. Руська Поляна).

Подяками відділу культури і туризму Черкаської районної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток культури, збереження та популяризацію найкращих зразків хореографічного мистецтва, естетичне виховання дітей та підлітків та з нагоди районного свята танцю нагороджено також низку керівників танцювальних колективів, студій, гуртків.
Фінальним акордом свята був виступ директора районного організаційно-методичного центру народної творчості Валентини Миколаївни Полулях, котра подякувала керівникам та учасникам свята за кропітку працю, батькам за підтримку та допомогу своїм дітям, котрі займаються хореографічним мистецтвом, також висловила подяку центру культури та дозвілля за належні умови та чудову організацію заходу, велику вдячність висловила і сільському голові села Білозір’я Міцуку Володимиру Павловичу за сприяння та допомогу в організаційних питаннях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x