Депутат Яценко: «Борошном мене посипали покидьки» (АУДІО)

Депутат Яценко: «Борошном мене посипали покидьки» (АУДІО)

Яценко клянеться вигнати з Умані тих, хто обсипав його борошном. У коментарі власному кореспонденту «Нової Доби» Антон Яценко, назвав тих, хто це зробив, представниками кримінального угруповання і пообіцяв зробити все, щоб винні протягом кількох днів назавжди залишили Умань.

– З початку березня цього року, користуючись трагічними подіями в країні, які відбулися, група злочинців, по суті банда, це Гончарук, кримінальне прізвисько Гуля, займається рекетом, торгівлею угнаних машин, наркоторгівлею тощо. Також Столяр, Зозуля, також прихвостень, та інші кримінальні елементи, оголосивши себе так званим «Майданом Умані». Вони зайшлии навіть у виконком, як його члени, влаштували в Умані ситуацію на кшталт фільма «Холодне літо 53-го року».

На думку народного обранця, уся проблема в тому, що він заважає займатись здирництвом та рекетом в Умані.

– Людей цих сьогодні кришує ще один покидьок, який перебуває сьогодні при владі. Його звуть Максим Поляков. Він дивом уникнув кримінальної відповідальності у зв’язку з рейдерським захопленням «Уманьхліба». Їм заважає добре жити, займатися рекетом, здирництвом, наркоторгівлею депутат Яценко. Тому була зроблена дешева провокація, пов’язана з тим, що ці покидьки обсипали депутата борошном. Я, враховуючи численні звернення уманчан з приводу вказаної групи товаришів, зараз їм поставив ультиматум і дав 3 дні, щоб виїхати з міста. Відлік пішов із сьогоднішнього дня.

Якщо до ультиматиму не прислухаються, то депутат обіцяє вивезти уманчан на вулиці і влаштувати народний суд.

– Я клянуся, що ця кримінальна мерзота не лише не буде керувати містом, а в найближчі дні виїде з міста, – запевняє депутат Яценко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x