Працівники черкаського ПриватБанку привітали дітей зі святом

Працівники черкаського ПриватБанку привітали дітей зі святом

Уже традиційно щороку до Дня захисту дітей дорослі намагаються створити і підтримати атмосферу яскравого дитячого свята. І цей рік не став винятком. Вихованців двох Черкаських дитячих установ від усієї душі вітали співробітники ПриватБанку. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ПриватБанку.

Для гостей хлопці та дівчатка приготували концерт – дзвінкі пісні і чуйні вірші про дитинство прозвучали з дитячих вуст в цей день. А найменші вихованці Черкаського обласного Будинку маляти, порадували всіх цікавими танцями і відвертим сміхом.
«За 20 років роботи на регіональному ринку банківських послуг ми можемо розповісти не лише про відмінні результати, а й про участь у різних благодійних заходах, – розповідає Віктор Шуршин, директор Черкаської філії ПриватБанку. – Ми надаємо допомогу всім, хто її гостро потребує. Але найбільш незахищені – це діти, які залишилися без батьківської турботи й ласки. Звичайно, замінити батьків – не в силах нікому, але допомогти їм жити комфортно – це посильно всім дорослим. Я впевнений, що матеріальна допомога – це лише малий внесок, який може зробити кожен з нас у становлення здорового соціально-відповідального суспільства».

Цього року дитячим установам, за словами їх керівників, конче необхідні були бойлер, електросушарка та нове килимове покриття для дитячої зали. Всі ці речі були подаровані дитячим закладам від колективу Черкаської філії ПриватБанку. А соковитого, солодкого присмаку святу надали привезені для діточок фрукти та полуниці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x