Голова облради відвідала Михайлівську школу-інтернат

Голова облради відвідала Михайлівську школу-інтернат

Нещодавно голова обласної ради Валентина Коваленко з робочою поїздкою відвідала Михайлівську школу-інтернат в Кам’янському районі. Інформує обласна рада.

Валентина Михайлівна оглянула спальний корпус, куди мають переселитися вихованці інтернату, актову залу, інші кімнати, обговорила питання щодо забезпечення фінансування робіт таким чином, щоб відкриття і введення в експлуатацію відбулося напередодні вересня цього року.

Директор Василь Могилей, який зустрів гостей і супроводжував при огляді школи-інтернату, повідомив, що новосілля давно очікують діти, які утримуються в навчальному закладі. Умови в новому спальному корпусі, безумовно, будуть набагато кращими. Вони вже навіть вибрали кімнати, до яких планують перебратися, визначилися з ким будуть мешкати, а це не більше трьох осіб.

Валентина Михайлівна також не обійшла увагою нинішні умови проживання дітей, відзначила, що там створено певний затишок, але зауважила, що дійсно учні тісняться в окремих кімнатах по десять, і більше. Ліжка – двоярусні тощо. Тобто, введення в дію спального корпусу буде дійсно для учнів школи-інтернат гарним подарунком до нового навчального року. Після вивчення стану справ на будівництві голову обласної ради Валентину Коваленко та депутата обласної ради Василя Касяна, шефів, запросили на імпровізоване свято з нагоди початку літніх канікул.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x