На Смілянщині пожежа завдала збитків 400 тисяч гривень

На Смілянщині пожежа завдала збитків 400 тисяч гривень

До смілянських рятувальників 3 червня о 12:59 надійшло повідомлення про пожежу надвірної споруди по вул. Орлова. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Через запізніле повідомлення про пожежу, ще до прибуття пожежних розрахунків вогонь встиг охопити усю будівлю. На ліквідацію пожежі залучалися одночасно 3 відділення смілянської пожежно-рятувальної частини та пожежна команда НВП «СЕМЗ». Спільними зусиллями вогнеборців о 16:40 пожежу було ліквідовано. Водночас, рятувальникам вдалось запобігти розповсюдженню вогню на поруч розташований житловий будинок. Внаслідок пожежі вогонь знищив покрівлю та перекриття будівлі, побутову техніку та автомобіль «RENAULT», якийсь зберігався у середині. За попередніми підрахунками, збиток від пожежі склав 400000 гривень.

Як стало відомо, того дня група робітників всупереч правилам пожежної безпеки проводила поруч із будівлею електрогазозварювальні роботи. Коли сталася пожежа, вогонь поширився по дерев’яних конструкціях будівлі, а сильний вітер сприяв швидкому розвитку пожежі.

Під час пожежі один із робітників отримав опіки тіла коли намагався загасити пожежу власними силами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x