Вояки у Слов\’янську голодують? (ВІДЕО)

Вояки у Слов\’янську голодують? (ВІДЕО)

Активіст Черкаської «Самооборони Майдану», повернувшись зі Слов\’янска, розповів «Новій Добі» про умови, в яких перебувають українські військові.

За словами Олександра, якби громадяни не допомагали їжею, то солдати померли б з голоду. Самооборонівець демонструє пакети армійських сухпайків українського та американського виробництва, та запевняє, що в першому – не зовсім їжа.

– Якщо порівняти ці пакети, то це небо і земля. Після українських пакетів, хлопці кажуть, що два-три дні необхідно сидіти в кущах і чекати, доки снайпер тебе прибере. Їх їсти неможливо, бо шлунок просто розривається, – розповідає Олександр.

Олександр запевняє, що американська допомога нині продається в інтернеті, а військових на передовій годують не надто якісними українськими сухпайками.

– Ці американські пакети можна придбати в Інтернеті по 180 грн. Надійшло їх дуже багато, близько 300 тис. До армії ж потрапило лише дві тисячі. Дуже дивно, – бідкається чоловік.

Активіст «Самооборони Майдану» каже, що якби уся американська допомога дійшла до адресата, то не потрібна була б підмога звичайних людей. Але не лише їжі не вистачає воякам.

– Одягу немає, взуття немає. Ходять у всьому пошматованому, постійно у воді по коліна, спати немає на чому. Єдине, що вистачає боєприпасів, – зізнається самооборонівець.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x