У Ярошівці на Катеринопільщині буде «швидка допомога»

У Ярошівці на Катеринопільщині буде «швидка допомога»

Це пообіцяла мешканцям села голова районної державної адміністрації Ольга Ніколенко.

В ході візиту керівник району оглянула заклади соціальної сфери села, провела зустрічі з керівниками місцевих сільгосппідприємств, сільським активом села та поспілкувалася з громадянами щодо їх невирішених особистих питань.

Про це «Новій Добі» повідомили в Катеринопільській РДА.

Обговорено питання виконання бюджету, функціонування місцевої загальноосвітньої школи, закладу сімейної медицини, будинку культури і загалом подальший соціально-економічний розвиток села та пріоритетні напрямки діяльності територіальної громади, виконання соціальних угод.

Однією з проблем, вирішення якої найбільше турбує людей, є надання невідкладних медичних послуг населення. Пані Ніколенко наголосила, що в даний час проводиться робота щодо забезпечення автомобілем швидкої допомоги Мокрокалигірської дільничної лікарні, який буде здійснювати виїзди на виклики у с. Ярошівка.

Також піднімались питання благоустрою, ремонту доріг, покращення екологічного стану населеного пункту.

– Впевнена, що ми виконаємо всі завдання, які ставить перед нами держава. Ми реалізуємо всі завдання на благо людей і на благо Катеринопільського району. – зазначила керівник району на звершенні зустрічі з жителями села.

За підсумками робочого візиту було дано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x