Майже 300 дитячих таборів відпочинку уже працюють на Черкащині

Майже 300 дитячих таборів відпочинку уже працюють на Черкащині

У поточному році в області планується робота близько однієї тисячі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, зокрема, 20 позаміських оздоровчих закладів. Держсанепідслужба області вживає заходів, аби відпочинок дітей не був зіпсований інфекційними хворобами.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Держсанепідслужби в Черкаській області.

Фахівці держсанепідслужби беруть участь у комплексних перевірках закладів оздоровлення і відпочинку щодо їх підготовки до сезону. За результатами перевірок оформляються відповідні акти прийомки таборів. Фахівцями санепідслужби перевіряються та погоджуються перспективні меню для харчування дітей.

Впродовж квітня–травня досліджено 160 проб питної води за мікробіологічними показниками та 124 проби за санітарно-хімічними показниками, з яких не відповідали гігієнічним вимогам 6 проб (або 4,8 %).

Станом на 02.06.2014 року в області розпочали роботу 4 позаміських оздоровчих заклади: «Мрія» м. Черкаси, «Веселка» Монастирищенського, «Джерельце» Кам’янського, заміська оздоровча база Чигиринської школи-інтернат Чигиринського районів; 1 наметове містечко – «Козацька фортеця» Смілянського району, 274 табори праці і відпочинку, 650 таборів з денним перебуванням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x