Обласна влада провела «круглий стіл» з місцевими ЗМІ

Обласна влада провела «круглий стіл» з місцевими ЗМІ

Відкритість, співпраця з усіма ЗМІ та нормальне сприйняття критики. Такі принципи роботи голова черкаської ОДА Юрій Ткаченко декларує при роботі із засобами масової інформації. Про це він повідомив під час зустрічі із журналістами напередодні їх професійного свята. Повідомляють в ОДА.

«Круглий стіл» був організований з метою налагодження конструктивних стосунків між владою і ЗМІ. Обласний очільник під час спілкування з журналістами хотів почути їх бачення співпраці, почути проблеми, якими сьогодні зіштовхуються журналісти, наскільки змінились стосунки між владою і ЗМІ, адже не так давно були часи владного тиску на медіа.
Голова зачепив питання роздержавлення комунальних медіа. На його думку законопроект про роздержавленя має містити в собі прораховані ризики, які існують для медіа в умовах реформування і яким чином можна їх обійти. Крім того законопроект має представити, якою буде державна підтримка на першочерговому етапі реформи, аби дати можливість ЗМІ адаптуватись до роботи в комерційних умовах.

Після спілкування з представниками мас-медіа, голова Черкаської ОДА нагородив десять журналістів ювілейними «200 років дня народження Т. Г. Шевченка» за активну участь та майстерність у висвітленні теми життя та творчості Кобзаря. Зокрема відзнаки отримали Ганна Немченко, Володимир Безуглий, Максим Степанов, Борис Юхно, Олена Башлик, Ольга Дяглюк, Микола Комнатний, Феофан Білецький, Людмила Скороход, Юлія Харченко.
Чотири працівники медіа, які виконуючи свій професійний обов’язок, зазнали матеріальних та моральних збитків під час висвітлення революційних подій у січні-лютому, отримали Почесні грамоти обласної державної адміністрації – Ігор Єфімов, Станіслав Кухарчук, Олег Огілько, Сергій Єфімов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x