Грабіжник з Чорнобая вкрав велосипед

Грабіжник з Чорнобая вкрав велосипед

Дільничний інспектор міліції протягом двох днів встановив особу, яка скоїла крадіжку велосипеда в 28-річної жінки. Транспортний засіб повернуто потерпілій. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чорнобаївського райвідділу міліції звернулась місцева жителька та повідомила про крадіжку велосипеда. Жінка розповіла, що залишила його на подвір’ї біля будинку, коли повернулася, то велосипеда вже не було. Спілкуючись з місцевими жителями міліціонер отримав цінну інформацію – люди бачили незнайомого чоловіка, який заходив до двору потерпілої та через деякий час виїхав з нього на велосипеді. Отримавши опис незнайомця, правоохоронці розпочали його пошуки.

Після проведення ряду оперативно-розшукових заходів, особу крадія було встановлено. Ним виявився 52-річний місцевий житель. Зловмисника було затримано за місцем проживання. В дворі його будинку стояв незаперечний доказ його вини – викрадений напередодні велосипед.

В райвідділі міліції крадій зізнався в скоєнні кримінального правопорушення та пояснив, що, перебуваючи напідпитку, зважився на крадіжку. Велосипед планував продати, а виручені кошти в подальшому витратити на алкоголь.
Наразі слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x