Золотоніський «Спартак» здолав «Авангард»

Золотоніський «Спартак» здолав «Авангард»

Команда-відкриття першого кола чемпіонату продовжує дивувати. У рамках шостого туру чемпіонату Черкаської області \”Спартак\” знову переміг. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

На власному полі команда Руслана Ізвозчика провела впевнений та якісний поєдинок та без жодних проблем переграла «Авангард». Монстирищенський клуб не зміг нічого протиставити молодим золотоніським футболістам. За шаленої спеки \”спартаківці\” просто перебігали та здолали в першу чергу у фізичному плані, свого суперника. Ще в першому таймі «Спартак» зробив результат. По голу у свій актив записали лідери команди: Бреус та Ілляшенко.

У другому таймі досвідчені гравці «Авангарду» намагалися грати першим номером та проводити атаки, але це не приносило свої плоди. Натомість «спартаківці» мали численні моменти, для того, щоб зробити рахунок розгромним. Один лише Денис Бреус мав щонайменше три моменти, в яких просто перегравав по кілька захисників суперника, але в завершальній стадії йому чогось бракувало. У підсумку 2 : 0, «Спартак» продовжує триматися серед лідерів чемпіонату!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x