На одному з кам’янських підприємств розібрали паркан

На одному з кам’янських підприємств розібрали паркан

Непрацюючі жителі Кам’янки розібрали частину паркану на одному із підприємств міста та здали на металобрухт. Крадіїв затримано, частину вкрадених речей повернуто. Проводиться перевірка щодо причетності зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на території району. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Увечері до Кам\’янського районного відділу міліції зателефонував робітник одного із підприємства міста та повідомив, що біля території установи невідомі особи щось грузять в автомобіль. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці «на гарячому» затримали трьох невідомих, які розбирали та грузили до автомобіля металевий паркан, зведений навколо підприємства. Крадіями виявились троє місцевих жителів віком від 16 до 21 року.

Зловмисники розповіли, що в такий спосіб вирішили заробляти на прожиття. Заздалегідь запримітили нелюдне місце біля підприємства, де стояв старий металевий паркан. Протягом двох тижнів, викрадали його частини та здавали на металобрухт. Отримані кошти витратили на свої потреби.

За даними фактом слідчим відділенням Кам’янського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення зловмисникам загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x