В Березняках відбувся огляд-конкурс

В Березняках відбувся огляд-конкурс

Величне свято Трійці зібрало у мальовничих Березняках фольклорні колективи району, які приїхали на свій традиційний огляд-конкурс. Гостинно зустрічала гостей Березняківський сільський голова Надія Гончаренко, зичила усім вдалих, яскравих виступів, а глядачам – справжньої насолоди від щирої української пісні. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Смілянської РДА.

Стало добрим звичаєм з року в рік проводити це свято на території Балаклеївської сільської ради, тож сільський голова Олена Ковальська передала естафету березняківцям і висловила сподівання, що кожна сільська рада підхопить цю чудову ініціативу і втілюватиме її у життя разом зі своїми громадами, а господині Березняків Олена Миколаївну вручила солодкий гостинець– оригінально виконаний торт.

Побажали учасникам вдалих виступів також начальник відділу культури райдержадміністрації Алла Нечипоренко та директор районного Будинку культури Наталія Присяжна.

Присутні глядачі із задоволенням спостерігали за дійством, що розгорнулося на сцені: стежили за кожним рухом та словом драматичного колективу «Березіль» (с.Березняки), насолоджувалися співом аматорських фольклорних колективів із Балаклеї, Малого Старосілля, Великої Яблунівки, Ротмістрівки, Макіївки, Мельниківки, Голов’ятиного, Малого Бузукова та Будок.

Це було справжнє неповторне свято для душі, оцінити яке могло істинно гаряче українське серце із його палкою любов’ю до рідної землі, синього неба та людей, котрі живуть на цій благословенній землі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x