У Черкасах змагалися богатирі

У Черкасах змагалися богатирі

На вихідних у Черкасах на розважально-оздоровчому комплексі «Бочка» змагалися найсильніші. Тут уже сьомий раз поспіль проходили змагання «Богатир-рятівник року». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

З вітальним словом до спортсменів звернулися: т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко та головний суддя змагань багаторазовий чемпіон світу з богатирського багатоборства у складі збірної України, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Віктор Анатолійович Юрченко. За титул найсильніших боролися п’ять команд: силачі факультетів інституту та збірна Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

На спортивному майданчику було неабияк гаряче, адже рятувальники підіймали трьохсоткілограмове колесо, тягнули канатом пожежний автомобіль та виконували інші завдання надзвичайної важкості. У ході напруженої боротьби місця між командами розподілилися так: І місце виборола команда Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, ІІ місце зайняли богатирі факультету пожежної безпеки, бронзу завоювала збірна факультету цивільного захисту та управління, ІV та V місця посіли команди факультетів оперативно-рятувальних сил, техногенної безпеки та охорони праці.
Після напружених змагань всі охочі мали змогу підкріпити свої сили, відвідавши смачної каші на березі Дніпра.
Протягом усього заходу в перервах між конкурсами усіх присутніх розважали учасники півфіналу шоу «Голос країни. Діти» брати Мaндрикові. Присутніх дітей, серед яких були мешканці Кропивнянського дитячого будинку (Золотоніський район Черкаської області), яким опікується інститут, організатори свята пригощали солодощами та морозивом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x