Уманчанин вкрав у пенсіонера бензопилу

Уманчанин вкрав у пенсіонера бензопилу

Чоловік викрав у пенсіонера бензопилу та металеві предмети і здав їх на металобрухт. Працівники міліції знайшли крадія, проводиться перевірка щодо його причетності до вчинення аналогічних злочинів на території міста та району. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернувся 63-річний місцевий житель і повідомив про крадіжку з території його домоволодіння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Провівши ретельний огляд місця події та переглянувши відеозапис з камер спостережень, працівники міліції розпочали пошуки зловмисника. Так, під час перевірки пунктів прийому металобрухту правоохоронці виявили частину викрадених речей. Робітник приймального пункту детально описав чоловіка, який приніс викрадені предмети. За отриманим описом правоохоронці з’ясували, що до даного правопорушення причетний раніше судимий 33-річний місцевий житель, якого відразу було затримано.

Під час розмови зі слідчим, підозрюваний зізнався у вчиненому та розповів, що колись ремонтував у потерпілого антену та бачив складений металобрухт. Так, як чоловік ніде не працює, то в такий спосіб вирішив підзаробити. Спочатку викрав бензопилу, а потім повернувся за рештою.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x