Обласна влада привітала медиків зі святом

Обласна влада привітала медиків зі святом

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко привітав медиків краю з їх професійним святом та подякував їм за «благородну працю й турботу про пацієнтів». День медичного працівника в Україні святкують щороку в третю неділю червня. Напередодні цього свята, 12 червня, представники галузі зібралися в обласній філармонії, де їх вітали в урочистій обстановці. Традиційно від влади вручили грамоти та подарунки. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ОДА.

Обласний очільник зауважив, що для того, аби вирішити роками назрілі в галузі проблеми необхідна політична воля, як керівництва держави, так і місцевого рівня. Юрій Ткаченко запевнив, що обласна влада докладатиме зусиль для того, аби допомагати медикам.

Долучилася до привітань і голова обласної ради Валентина Коваленко. Вона зазначила, що медична галузь, як і освітянська, – потребує найпильнішої уваги. Вона побажала медикам, аби дана ними «клятва Гіппократа не була для них тяжбою, адже на вас сподівається кожна людина».

На знак вдячності за роботу й з нагоди професійного свята сім медиків отримали грамоти облдержадміністрації, сім – обласної ради, чотири грамоти й п’ять подяк Міністерства охорони здоров’я, ще десятьом працівникам галузі дісталися цінні подарунки.
Окрім того, цього дня пригадали 23-ох ветеранів медичної галузі. Їх привітали квітами й грошовими преміями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x