«Черкаські Мавпи» уклали угоду з Станіславом Завадським

«Черкаські Мавпи» уклали угоду з Станіславом Завадським

«Черкаські Мавпи» продовжують активність на трансферному ринку. Після підписанням професійного контракту з Олександром Кобцем черкасці уклали угоду з одним з найсильніших молодих центрових минулорічної Суперліги – Станіславом Завадським. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Завадський (1987 р.н; 213 см) у минулому сезоні виступав за южненський «Хімік», з яким зумів виграти регулярний чемпіонат Суперліги та здобути срібні нагороди головного баскетбольного турніру України. До підписання угоди з «Мавпами» Завадський виступав лише за один професійний клуб. У формі «Хіміка» Станіслав дебютував у Суперлізі ще у сезоні 2007-му. За цей час став основним українським бігменом команди.

У минулому сезоні в чемпіонаті України (32 матчі) Завадський здобував 6.2 очки та 2.6 підбирання, у Єврокубку (17 матчів) його статистика складала середні 2.8 очок та 1.8 підбирання. До слова, у Єврокубку Завадський дійшов з Хіміком до 1/8 фіналу, а роком раніше він був і у чвертьфіналі. Варто також відзначити і виступ Завадського за збірну України на Універсіаді 2009-го року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x