Черкаська молодь пропагує здоровий спосіб життя

Черкаська молодь пропагує здоровий спосіб життя

На базі Черкаського обласного Центру роботи з обдарованими дітьми 12 червня 2014 року проходив обласний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров\’я». Цьогоріч 14 команд зі всієї області долучилися до спільної доброї справи – пропаганди здорового способу життя. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

Відкриваючи фестиваль-конкурс, до присутніх із вітальним словом звернулася начальник відділу спеціальної та позашкільної освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Шевченко. Вона зазначила, що беручи участь у цьому заході та маючи стійку життєву позицію щодо здорового способу життя, конкурсанти роблять вклад у зміцнення здоров’я української нації.

Завідувач лабораторії виховної роботи обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Валентина Кудін нагадала умови проведення конкурсу, побажала успіхів командам та наголосила на важливості такої пропагандистської роботи. У своїх креативних веселих виступах (пісенні, хореографічні, акробатичні номери, театралізовані тематичні постановки) учасники агітбригад представили альтернативу тим ганебним явищам, які є викликом сьогоденню – алкоголізму, наркоманії – здоровий спосіб життя, активну життєву позицію. Літературні та музично-спортивні міні-композиції конкурсантів були сповнені духом патріотизму. Звучали Тарасові настанови, значення яких є універсальним та незмінним упродовж віків.
У продовження програми фестивалю Президент Ліги старшокласників Черкащини Олександр Кравець та лідер учнівського самоврядування міста Черкаси Роман Скоробагатий провели тренінг на тему «Ризик», під час якого привели багато аргументів на користь здорового способу життя.

Підбивши підсумки виступів агітбригад «Молодь обирає здоров’я», журі визначилось із цьогорічними переможцями: І місце присудили команді «ЮНІКС» міста Черкаси; ІІ – команді «Спарта» Лисянського району; ІІІ місце – у команди «Антивірус» Звенигородського району.Переможців та учасників фестивалю-конкурсу нагороджено дипломами департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Визнаний найкращім під час обласного етапу фестивалю-конкурсу колектив візьме участь у Всеукраїнському конкурсі під назвою «Дорослішай на здоров’я», що відбудеться у Києві на базі табору «Лідер».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x