До черкаської служби зайнятості звернулось 27 переселенців з Криму

До черкаської служби зайнятості звернулось 27 переселенців з Криму

Служба зайнятості сприяє працевлаштуванню біженців з Криму. В першу чергу вирішується питання допомоги у пошуку підходящої роботи (тимчасової або постійної). Також кожен переселенець має змогу отримати консультації з питань зайнятості, організації підприємницької діяльності, участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, здобуття нової професії, проходженні професійної перепідготовки або підвищенні кваліфікації. До речі, державна служба зайнятості усі послуги надає безкоштовно.

Повідомляє кореспондент «Нової Доби».

Для вирішення перелічених вище питань кримчанам необхідно звернутися до будь-якого центру зайнятості області та мати при собі (за наявності) такі документи: паспорт громадянина України, трудову книжку, облікову картку платника податку (довідку про присвоєння ідентифікаційного номера), документ про освіту.

Станом на 11 червня 2014 року до центрів зайнятості області звернулось 27 осіб, які мають зареєстроване місце проживання АР Крим і міста Севастополя, з них 17 осіб це ті, що переселилися з АР Крим на тимчасове проживання до Черкаського регіону.

За сприяння центрів зайнятості 7 осіб працевлаштовані, 15-ти особам призначено допомогу по безробіттю.
Черкаська обласна служба зайнятості співпрацює з Черкаським обласним контактним центром щодо організації роботи стосовно підтримки сімей з території АР Крим та міста Севастополя.

Станом на 11 червня поточного року на обліку в центрах зайнятості перебуває 18 осіб, 15-ти з них призначено допомогу по безробіттю, питання їх працевлаштування знаходяться на особистому контролі директорів центрів зайнятості.
Також до Черкаського обласного центру зайнятості працевлаштовано одну особу за переводом з м.Севастополя та одна особа працевлаштована з тих, що звертався на «гарячу лінію». Таким чином, всього працевлаштовано 9 осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x