Звенигородські лісівники продовжують допомагати українській армії

Звенигородські лісівники продовжують допомагати українській армії

В такий складний для нашої країни час дух єдності та взаємодопомоги об’єднує українців. Надають посильну допомогу для підвищення обороноздатності та боєготовності військовослужбовців лісівники Звенигородського лісгоспу, які вже не вперше долучаються до акції «Підтримай Українську армію».
Днями звенигородські лісівники знову відгукнулися на звернення про матеріально-технічну допомогу від Черкаського батальйону територіальної оборони, що зараз захищає територіальну цілісність нашої держави.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Через представників військового формування лісівники передали військовослужбовцям найбільш потрібні речі щоденного вжитку. Повний мікроавтобус вантажу був відправлений для облаштування господарчої частини батальйону – спальні мішки, сокири, пилки, різноформатну поліетиленову плівку, сухий спирт, цвяхи, потужні ліхтарі для несення варти в нічний час та інший господарський інвентар.

Як розповів заступник директора Звенигородського лісгоспу Олег Баглай, перша рота Черкаського батальйону територіального оборони скомплектована з військовослужбовців Звенигородського та інших прилеглих районів. «Допомогти в матеріально-технічному оснащенні своїм землякам вирішили одностайно. Після спілкування з командуванням батальйону, одразу ж почали працювати над збором всього необхідного, згідно озвучених потреб. Тим більше, саме в цьому військовому формуванні зараз проходить службу один із працівників нашого лісгоспу», – зазначив Олег Веніамінович.
Долучилися до хорошої справи й звенигородські підприємці, які закупили потрібну кількість сучасних бронежилетів та «розгрузок» для укомплектування підрозділу. Не стояли осторонь і працівники лісгоспу та місцеві жителі, передавши військовикам різноманітні продукти харчування й продовольство.
Військовослужбовці, що отримали адресну допомогу, подякували за небайдужість, підтримку та сприяння в облаштуванні побутових умов і технічного оснащення солдатів. Вони запевнили, що гідно представлятимуть Звенигородщину, мужньо й сумлінно виконуватимуть свій військовий обов’язок перед державою.

Нещодавно працівники Звенигородського лісгоспу перерахували середній одноденний заробіток на потреби військовослужбовців та відправили адресну допомогу оршанецьким прикордонникам, які зараз боронять східні кордони України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x