Черкащанин вкрав каналізаційну решітку

Черкащанин вкрав каналізаційну решітку

Співробітники батальйону патрульної служби затримали крадія каналізаційної решітки. Зловмисник хотів здати викрадене на металобрухт але був затриманий правоохоронцями та доставлений до Придніпровського райвідділу міліції. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Під час нічного патрулювання міста Черкаси працівники міліції побачили чоловіка, який на візку перевозив каналізаційну решітку. Під час спілкування з правоохоронцями, чоловік спокійно пояснив, що люк знайшов на дорозі, гадаючи, що він нічийний вирішив забрати його та здати на металобрухт. Для з’ясування всіх обставин працівники міліції викликали слідчо-оперативну групу. Оглядаючи прилеглу територію, біля одного з магазинів міста, експерти помітили відсутність каналізаційної решітки. Міліціонери запросили чоловіка до райвідділу для дачі пояснень.

В кабінеті слідчого підозрюваний зізнався у вчиненому та розповів. Вночі, проходячи повз магазин, побачив люк та вирішив його викрасти. Через деякий час повернувся назад з візком, руками витягнув його та погрузив на возик, після чого планував здати на металобрухт, а виручені кошти витратити на власні потреби. Зловмисник ні на мить не задумався, що його дії можуть нанести шкоду місцевим жителям, адже у відкритий люк міг потрапити перехожий, або автомобіль.

На даний час слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України За вчинення даного кримінального правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x