Житель Звенигородки вкрав у товариша пральну машину

Житель Звенигородки вкрав у товариша пральну машину

Дільничний інспектор міліції затримав молодика, який викрав пральну машину з домоволодіння знайомого. Побутову техніку повернуто. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» Повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Звенигородського райвідділу міліції звернулась 61-річна місцева жителька та повідомила, що з помешкання, в якому проживає її син, викрадено пральну машину. Зареєструвавши заяву громадянки, правоохоронці розпочали пошуки крадія побутової техніки.

На місце події було направлено дільничного інспектора міліції, на якого очікував син заявниці. При спілкуванні з ним правоохоронець дізнався, що напередодні крадіжки до нього завітали четверо його знайомих. Вони разом розпивали алкоголь та грали в азартні ігри. Потім він пішов відпочивати, а вони ще залишалися в приміщенні. На ранок чоловік побачив, що разом зі знайомими зникла і машинка для прання.

Отримавши адреси, за якими мешкають товариші потерпілого, дільничний вирушив перевірити їх на причетність до скоєння крадіжки. Під час спілкування з чоловіками правоохоронець дізнався, що один з товаришів під час застілля пропонував решті присутніх викрасти та продати пральну машину господаря, проте почув відмову.

Дільничний вирушив за адресою підозрюваного. Побачивши на порозі чоловіка у формі зловмисник відразу у всьому зізнався, адже беззаперечний доказ його вини – викрадена пральна машина, стояв позаду нього в його домоволодінні. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу для з’ясування всіх обставин справи.
При спілкуванні з правоохоронцями затриманий пояснив, коли друзі пішли з будинку, він викрав машинку та перевіз її до себе додому. Навіщо він це зробив, чоловік пояснити не може, у всьому винить оковиту, проте за скоєне доведеться відповідати за усією суворістю закону.

Наразі слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x