Черкаські діти навчаються фінансовій грамотності

Черкаські діти навчаються фінансовій грамотності

Літня спека та кінець навчальної шкільної програми ще не привід не навчатися далі. Так вирішили для себе учні Черкаської загальноосвітньої школи № 30, які відвідують пришкільний літній табір «Сонечко». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанка.

«Ми продовжуємо навчатися, але в більш цікавій, більш вільній формі. Навчаємося ми фінансової грамотності, поводженням з картами, банками та банкоматами. Зараз без цієї науки нікуди, – розповідає Олександр, відвідувач літнього шкільного табору. – Найбільше вразила кількість мобільних додатків, що розробляється зараз ПриватБанком, це дуже сучасно, цікаво та корисно, значно економить час».

«Ми будемо й надалі навчати наших дітей всьому, що може стати їм у нагоді у сучасному ритмі життя, – розповідає Андрій Вовченко, керівник навчальної програми з фінансової грамотності ЮніорБанку. – Діти швидко вчаться, новітні технології викликають у них захват та не аби яке захоплення. Вони вбирають як губка інформацію та одразу ж хочуть використати нові знання на практиці. Це чудово, коли ми, дорослі, можемо задовольнити поклик до знання та навчання у наших дітей. Зараз у літньому пришкільному таборі фінансової грамотності навчаються випускники 7-9 класів, близько 35 осіб».
Навчальні програми супроводжуються цікавими роликами та презентаціями, колективними іграми та конкурсами. Ця модель навчання особливо до вподоби дітям та отримує колосальну віддачу у вигляді впевнених користувачів банківських послуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x