Семеро найактивніших з черкаської молоді отримають по 3 тисячі гривень

Семеро найактивніших з черкаської молоді отримають по 3 тисячі гривень

Учора в Черкаській ОДА вирішували, кому присудити обласну премію для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики в області.

Про це «Новій Добі» повідомили у Департаменті освіти і науки Черкаської ОДА.

Починаючи з 2012 року, засновано сім обласних премій для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики в області у розмірі 3000 грн. кожна. На здобуття премії висувається кандидатура молодої людини віком до 35 років, яка проживає на території області та зробила вагомий внесок у розбудову молодіжної політики, є соціально і громадсько активною особою.

Цьогоріч усі міста та райони, окрім Золотоніського, Лисянського, Тальнівського та Монастирищенського, подали клопотання щодо претендентів на обласну премію. Тож під час засідання члени комісії (заступник голови комісії, в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Володимир Римар, співголова комісії, депутат обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики та спорту Юрій Лега, секретар комісії, заступник начальника відділу спорту та молодіжної політики управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Яніна Погоріла, перший заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Оксана Славінська та ін. ) обирали з усіх наданих кандидатур найактивніших осіб, які, беручи участь у різного роду діяльності, заслужили на отримання матеріального заохочення.

Премію виплатять переможцям до Дня молоді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x