Шполянин прострелив руку сусіду

Шполянин прострелив руку сусіду

В одному із сіл Шполянського району чоловік з рушниці прострелив руку своєму сусіду. Потерпілого доставлено в лікарню. Підозрюваного затримано, зброю вилучено. Відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за статтями 125 та 263 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Шполянського райвідділу міліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернувся житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що його сусід, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вистрелив йому в руку із рушниці. Уважно вислухавши потерпілого правоохоронці зареєстрували його заяву та отримавши санкцію на обшук вирушили за адресою проживання підозрюваного. Під час проведення обшуку у 52-річного чоловіка працівники міліції дійсно виявили та вилучили незареєстровану рушницю, яку, як розповідає підозрюваний, він нещодавно знайшов. Зловмисника було запрошено до райвідділу міліції для дачі пояснень.

В розмові зі слідчим, розуміючи що відпиратися немає сенсу, чоловік зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та розповів, що дійсно напередодні у вечері він відпочивав у свого сусіда. Між сп’янілими товаришами почалась сварка. Розізлившись на господаря, сусід пішов до себе додому, взяв рушницю та повернувши назад до товариша, прострелив йому руку.

Наразі одного з товаришів чекає тривале лікування – іншого досудове розслідування та суд. На даний час слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю). За вчинене зловмиснику загрожує до п\’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x