Посол Держави Ізраїль відвідав Умань

Посол Держави Ізраїль відвідав Умань

Учора, 18 червня ізраїльська делегація на чолі з Послом Держави Ізраїль в Україні Реувен Дін Елем відвідала місто Умань, де провела зустріч з керівництвом міста та представниками правоохоронних органів. В ході зустрічі було обговорено ряд питань, що стосувалися організації прийому хасидів-паломників, які вже традиційно відвідують Умань з метою святкування єврейського Нового року Рош-га-Шана. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій наголосив, що міська влада робить все можливе, щоб святкування проходило на належному рівні, і висловив вдячність за підтримку з боку представників Посольства Держави Ізраїль в Україні.

Пан Реувен Дін Ель в свою чергу зазначив, що це вже не перший візит до Умані, та висловив сподівання, що святкування єврейського Нового року пройде на належному рівні, а правоохоронні органи забезпечать охорону громадського порядку та безпеку уманчан і паломників. Також Посол акцентував увагу на тому що паломники зобов’язані дотримуватись чинного законодавства України, і ні в якому разі його не порушувати. Цього ж дня ізраїльська делегація відвідала об’єкти, що пов’язані із паломництвом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x